Welkom op de website van wegkapitein.cc. Op deze website vertel ik je graag wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen.

Mijn naam is Bastiaan Gaillard en ik ben gepassioneerd over de wielersport in al zijn facetten. Omdat ik een liefhebber ben van de fiets en er ook graag over schrijf, ben ik wegkapitein.cc begonnen.

wegkapitein.cc is beschikbaar voor redactiewerk, content, blogs, en vlogs. Daarnaast ben ik actief op social media en weet dus precies welke apps, hashtags en filters werken om jouw product fraai naar voren te laten komen. Bovendien kan ik mijn weg prima vinden in de wielerwereld. Daar heb ik ondertussen geen fietscomputer meer voor nodig.

wegkapitein.cc kan je helpen met het schrijven van nieuwsbrieven, invulling geven aan je social media-kanalen of je op weg helpen met andere fiets gerelateerde zaken. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van events of het uitlichten van een nieuw product met een interessant stuk storytelling eromheen.

Tales from the saddle‘ is prima lijfspreuk waar wegkapitein.cc voor staat.

Heb je interesse? Neem gerust contact met mij op via de e-mail of bel me voor een afspraak. Laat wegkapitein.cc je begeleiden op de (onverharde) paden, op weg naar een nieuw avontuur vol succes.

e-mail: bastiaan@wegkapitein.cc
telefoonnummer: 06 24 54 28 20
KvK: 76473627
BTW: NL003088934B61